日本にお住まいの場合は、
partners.logicool.co.jp/Japaneseをクリックしてください。

LOGITECH FOR BUSINESS PARTNER PROGRAMMA

 

KLAAR VOOR SUCCES

Een goed partnerschap draait om het creëren van nieuwe mogelijkheden. Het heeft onze prioriteit u van de tools en ondersteuning te voorzien die u nodig heeft om succesvol te kunnen verkopen. Het is een wereld met minder beperkingen. Meer vrijheid. En meer succes. Daar gaan we.

PARTNER WORDEN 

 

 

U verkoopt, u verdient. Zo eenvoudig is het!

Logitech voor bedrijven biedt partners royale winstmogelijkheden door een simpel beloningssysteem dat is gebaseerd op duurzame groei. Tenslotte is uw succes ons succes. Laten we dus de beloning en de reis delen.

Op naar groei.

Toonaangevende groeipercentages voor videosamenwerking, toetsenborden, muizen en presentatieapparaten. Sluit je bij ons aan en zie je omzet stijgen.

Totale eenvoud.

We vertrouwen op elkaar. We doen er alles aan om u gemakkelijke toegang te geven tot de eenvoudige tools waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest en meer kunt omzet kunt behalen. Betrouwbare ondersteuning waarop u kunt vertrouwen, elke dag.

Bracken Darrell

"At Logitech we have a 36 year history of partnerships with other companies. We are used to being collaborative, small, and quick(most of the time).

We know that we can never be effective without great partnerships so we try to be a great partner."

Bracken Darrell, Logitech CEO
Let’s Go...

REGISTREER VANDAAG